AutoExpressen

Om oss

Välkommen till AutoExpressen Verkstad (Solles Bil AB).
Vi är Autoexperten partner. Autoexperten är en rikstäckande reservdels- och tillbehörskedja för fordon och som har drygt 70 butiker och över 410 anslutna verkstäder.

Vår kunniga och serviceinriktade personal tillsammans med en hög tillgänglighet är viktiga framgångsfaktorer för oss.

Vi erbjuder utbildade fordonsmekaniker med erfarenhet av alla typer av bilmärken, 3 års funktionsgaranti på reservdelarna, service med bibehållen nybilsgaranti.

Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner. Vi är en ackrediterad bilverkstad som aktivt arbetar med kvalitetshöjande åtgärder.

Vi följer en genomarbetad kvalitetsplan som säkerställer att du som kund alltid får rätt information gällande dig och din bil och ett korrekt bemötande i samband med ditt verkstadsbesök.

Därför kan vi stolt visa att vi är en godkänd kontrollerad bilverkstad som sätter kunden och kvalitén i fokus.

Din bil är en bra bil. Den har tjänat dig väl och har potentialen att fortsätta tjäna dig väl även i framtiden. Och skulle den inte vara en bra bil finns i de allra flesta fallen möjligheten att göra den till just det. Vi på AutoExpressen tror på att bilar ska hålla längre. Både för din ekonomi och för vår miljö. Framför allt hoppas vi att just din bil, oavsett om det är en 1999 Toyota Celica, en 2013 Volvo S60, en 2015 Volkswagen e-Golf eller en 1968 Chevrolet Chevelle, ska hålla längre – såklart tack vare en nära relation med oss på Autoexperten.
Vi vill att människor ska behålla sina bilar så länge som möjligt.
Vi tror nämligen på att laga det som är trasigt istället för att byta ut det, så att det kan hålla i dag och i morgon.

Kundomdömen

Snabb och bra service till ett kanon pris.
Rasmus Ring
2020-10-29
5/5
Väldigt serviceminded verkstad som sätter kunden först.
Tore Öberg
2020-02-26
4/5
Bra och proffsigt bemötande.
Zsuzsanna Sundström
2020-06-01
5/5