Välkommen Till En Godkänd Bilverkstad

Godkänd Bilverkstad är en ny kvalitetsstandard för alla Sveriges verkstäder. Syftet är att säkerställa en sund konkurrens inom verkstadsbranschen och se till att de lagar, förordningar och krav som vår verksamhet berörs av också efterlevs. Genom att arbeta enligt Godkänd Bilverkstad skapar vi samtidigt ett systematiskt arbete inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö – frågor som vi anser är viktiga för både oss och er som kund.

Skillnaden mellan Godkänd Bilverkstad och andra kvalitetsstämplar inom verkstadsbranschen är att ett godkännande enligt standarden endast kan tilldelas av en oberoende tredje part. Det är med andra ord inte verkstaden själv som bedömer om det arbete man gör inom kvalitet, miljö och säkerhet känns tillräckligt och tillförlitligt. Därför kan du som kund känna dig extra trygg när du lämnar in din bil till en Godkänd Bilverkstad.

För oss är det självklart att stå bakom den nya branschstandarden, eftersom vi tror att upplysta kunder är bra kunder. Genom att bli mer transparenta och öppna med allt arbete som sker i både verkstaden och den övriga dagliga verksamheten skapar vi både förtroende och förståelse, samtidigt som risken för missförstånd minskar.

Vi blir bättre på frågor som rör kvalitet, miljö och säkerhet. Samtidigt vill vi att du ska känna pålitlighet, tydlighet och säkerhet när du lämnar in bilen till en Godkänd Bilverkstad.

  • Pålitlighet: Bygger på god service och kompetens i att utföra arbetet. Vi följer de lagar, regler och rekommendationer som råder inom branschen.
  • Tydlighet: Vi informerar alltid om vad som ingår i priset och går igenom arbetet som utförts. Du får alltid ett fysiskt eller digitalt nyckelkvitto.
  • Säkerhet: Vi har tydliga rutiner och försäkringar för din bil. Vi främjar en hälsosam arbetsplats och tar ansvar för vår miljöpåverkan.

Kundomdömen

Snabb och bra service till ett kanon pris.
Rasmus Ring
2020-10-29
5/5
Väldigt serviceminded verkstad som sätter kunden först.
Tore Öberg
2020-02-26
4/5
Bra och proffsigt bemötande.
Zsuzsanna Sundström
2020-06-01
5/5